KUPI eSIM Kupi bon Prenesi broj
Chatbot - Dobrodošli u novotel
Pozdrav
Aktivirajte paket sada!
Izaberi pretplatnički paket
mreža PLUS
mreža PREMIUM
mreža S
mreža M
mreža L
mreža START

Trebate pomoć prilikom aktivacije?
Pozovite nas ili kontaktirajte korisničku podršku.
KUPI eSIM Kupi bon Prenesi broj MENI

Dodatni internet za tebe na Bonus NET računu!

Korisnike mreža10 ili mreža5 novotel paketa na dopune, nagrađujemo sa dodatnim internetom na Bonus NET10 ili Bonus NET5 računu i mogućnostima akumuliranja interneta na Bonus NET10 ili Bonus NET5 računu. Višak interneta sa Bonus NET10 računa prenosiš u idući period, ukoliko redovno obnavljaš mreža10 novotel paket. Višak interneta sa Bonus NET5 računa prenosiš u idući period, ukoliko redovno obnavljaš mreža5 novotel paket.

Više zabave, više GIGA, manje briga!

Kupovinom ili obnovom novotel paketa mreža10 ili mreža5, dobivaš TRODUPLO VIŠE interneta.

Nepotrošeni GB na Bonus NET10 računu se zbrajaju sa novim dodijeljenim GB na Bonus NET10 računu, ukoliko najkasnije do kraja dana po isteku mreža10 novotel paketa, obnoviš mreža10 novotel paket.

Nepotrošeni GB na Bonus NET5 računu se zbrajaju sa novim dodijeljenim GB na Bonus NET5 računu, ukoliko najkasnije do kraja dana po isteku mreža5 novotel paketa, obnoviš mreža5 novotel paket.

Iskoristi priliku!

Postani dio novotel mobilne mreže i uživaj u prednostima koje ti samo mreža10 i mreža5 paketi na dopune mogu pružiti.

Broj možete prenijeti besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom na neko od naših prodajnih mjesta ili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Ostale detaljne informacije, Posebni uvjeti i Cjenovnik su dostupne na web stranici www.novotel.ba kao i na prodajnim mjestima novotel-a.

Slobodno pričaj!KUPI SVOJ NOVOTEL PAKET


PRENESI BROJ
Newsletter

Prijavom pristajete da vam povremeno šaljemo akcijske cijene i novitete iz naše ponude. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku. Informacije o načinu korištenja ličnih podataka dostupne su uslovima korištenja usluga i izjavi o privatnosti.