menu

Obavijest o izmjeni posebnih uvjeta i Cjenovnika

Obavještavamo vas da će se od 01.07.2022. godine primjenjivati novi, izmjenjeni Posebni uvjeti pružanja novotel usluga na bonove i Posebni uvjeti korištenja pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m i mreža l. Vrši se izmjena posebnih uvjeta pružanja novotel usluga na bonove, na način da se u okviru pružanja novotel usluge na bonove, uvodi naknada za korištenje mobilne mreže novotel u iznosu od 1,00 KM, sa uključenim PDV-om, a koja će biti naplaćena na tridesetodnevnom nivou. Ostali uvjeti pružanja novotel usluga na bonove ostaju nepromijenjeni. Posebni uvjeti pružanja novotel usluga na bonove koji će se primjenjivati od 01.07.2022. možete pogledati ovdje.

Za korisnike pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m i mreža l, a koji su definirani važećim posebnim uvjetima korištenja pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m i mreža l, definira se naknada u iznosu od 1,00 KM sa uključenim PDV-om za korištenje mobilne mreže.

S tim u vezi, u Cjenovnicima navedenih pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m i mreža l navodi se sljedeće: "Naknada za korištenje mobilne mrežu u iznosu od 1,00 KM sa uključenim PDV-om, uključena je u cijenu mjesečne pretplate". Ostali uvjeti korištenja pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m i mreža l ostaju nepromijenjeni. Posebni uvjeti korištenja pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m I mreža l koji će se primjenjivati od 01.07.2022. možete pogledati ovdje.

Preuzmi Moj novotel aplikaciju.

Brzo, jednostavno i sigurno upravljaj svojim novotel računom.

Kupi bon


Jednostavno, sigurno i bez dodatne naknade.

Cijena bona 2,00 KM Cijena bona 5,00 KM Cijena bona 10,00 KM Cijena bona 20,00 KM Odaberi iznos koji želiš

ili upiši iznos bona i nadoplati onoliko koliko ti treba.

Broj na koji želiš doplatiti:

Pročitao/la sam i prihvaćam Uvjete kupovine