menu

Obavijest o prelasku promotivnih tarifa u stalne, uvođenju nove postpaid tarife, izmjeni posebnih uvjeta i Cjenovnika za novotel korisnike na bonove i pretplatu

Obavještavamo Vas da će se od 30.12.2022. godine primjenjivati novi, izmjenjeni posebni uvjeti korištenja roaming usluga za korisnike novotel d.o.o. Sarajevo u mobilnim elektronskim komunikacijskim mrežama u regiji Zapadnog Balkana, izmjenjeni posebni uvjeti korištenja Ino poziv opcija za pretplata tarifne modele, izmjenjeni posebni uvjeti korištenja mobilni internet opcija za pretplata tarifne modele, izmjenjeni posebni uvjeti korištenja pretplata tarifnih modela mreža s, mreža m, mreža l, mreža START, mreža PLUS i mreža PREMIUM, izmjenjeni posebni uvjeti zaštite korisnika pretplata tarifnih modela od prekomjerne potrošnje, izmjenjeni Uvjeti korištenja roaming internet opcija za pretplata tarifne modele, izmjenjeni uvjeti korištenja mobilni internet opcija za novotel korisnike na bonove, izmjenjeni uvjeti korištenja novotel paketa mreža10 i mreža5 za novotel korisnike na bonove i izmjenjeni Cjenovnik. Tarifnu Opciju za mobilni internet za korisnike bonove NET 3GB 3 dana, sa danom 30.12.2022. ukidamo.

Sve navedeno će biti dostupno na našoj web stranci: https://novotel.ba/ sa danom 30.12.2022. godine.

Opći uvjeti korištenja usluga i Cjenovnik dostupni su na web stranici: https://novotel.ba/Uvjeti/Opci-uvjeti, i https://novotel.ba/Cjenovnik kao i na novotel prodajnim mjestima.

Preuzmi Moj novotel aplikaciju.

Brzo, jednostavno i sigurno upravljaj svojim novotel računom.

Kupi bon


Jednostavno, sigurno i bez dodatne naknade.

Cijena bona 2,00 KM Cijena bona 5,00 KM Cijena bona 10,00 KM Cijena bona 20,00 KM Odaberi iznos koji želiš

ili upiši iznos bona i nadoplati onoliko koliko ti treba.

Broj na koji želiš doplatiti:

Pročitao/la sam i prihvaćam Uvjete kupovine