KUPI eSIM Kupi bon Prenesi broj
Chatbot - Dobrodošli u novotel
Pozdrav
Aktivirajte paket sada!
Izaberi pretplatnički paket
mreža PLUS
mreža PREMIUM
mreža S
mreža M
mreža L
mreža START

Trebate pomoć prilikom aktivacije?
Pozovite nas ili kontaktirajte korisničku podršku.
KUPI eSIM Kupi bon Prenesi broj MENI

Pravne napomene

Svako korištenje www.novotel.ba podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Bez izričitog pristanka novotel d.o.o. Sarajevo, (dalje u tekstu: novotel) ona se ne smiju dalje kopirati, reproducirati ili na neki drugi način distribuirati. Novotel će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.novotel.ba stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.

novotel neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.novotel.ba ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima novote d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.

Novotel nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Novotel zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Novotel poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja svoje online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa svojih korisnika kad se isti dobrovoljno dostave. Novotel će te podatke koristiti kako bi udovoljio pojedinačnim zahtjevima za informacijama te će se oslanjati na te podatke kako bi bolje razumio potrebe korisnika, a radi unapređenja svojih proizvoda i usluga. U tom pogledu može koristiti te informacije kako bi kontaktirao korisnike. Novotel neće prodavati niti koristiti te podatke, niti će prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Posjetitelji web stranice suglasnost za obradu osobnih podataka mogu povući u bilo kojem trenutku. Svaka promjena u pravilima privatnosti novotela bit će objavljena na ovoj web stranici.Newsletter

Prijavom pristajete da vam povremeno šaljemo akcijske cijene i novitete iz naše ponude. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku. Informacije o načinu korištenja ličnih podataka dostupne su uslovima korištenja usluga i izjavi o privatnosti.