KUPI eSIM Kupi bon Prenesi broj
Chatbot - Dobrodošli u novotel
Pozdrav
Aktivirajte paket sada!
Izaberi pretplatnički paket
mreža PLUS
mreža PREMIUM
mreža S
mreža M
mreža L
mreža START

Trebate pomoć prilikom aktivacije?
Pozovite nas ili kontaktirajte korisničku podršku.
KUPI eSIM Kupi bon Prenesi broj MENI

Prenesi svoj broj u novotel mrežu i gomilaj bonuse

Kad se odlučiš za prelazak iz mreže drugog operatora u novotel mrežu i odabereš korištenje usluga na bonove/dopune, dobivaš pravi tretman! Naime, 150 GB bonus Interneta + 6000 minuta čeka te sljedećih 6 mjeseci.

Prenesi broj na novotel

U samo par koraka prenesi svoj broj u novotel mrežu.

Ispuni kratki zahtjev i postani korisnik novotel mreže na bonove. Uživaj u mnogim pogodnostima, dugim razgovorima i beskrajnim surfanjem.


Prenesi broj na bonove

Prenesi broj na novotel

Kontaktiraj našeg najbližeg predstavnika popunjavanje obrasca i pridruži se novotel mreži.


Prenesi broj na pretplatuZahtjev za prijenos broja na novotel bonove

Osnovne informacije o prijenosu broja na novotel bonove

Procedura prijenosa broja u novotel je jednostavna i za podnošenje zahtjeva potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta.

Korisnik u navedena polja u nastavku unosi ispravne podatke, nakon čega mu novotel na adresu šalje svu potrebnu dokumentaciju za prijenos broja. Kada pošiljka stigne, korisnik treba da prati upute koje će dobiti.

U slučaju da dokumentacija ne stigne nakon 7 radnih dana od datuma prijave, kontaktirajte nas na e-mail: podrska@novotel.ba ili pozivite na broj 067 10 10 101.

1. Prijenos broja je besplatan i ne naplaćuje se. Jedini trošak je slanje povratne pošiljke na novotel adresu.

2. Procedura prijenosa broja traje od 7 do 10 dana.

3. Broj koji se prenosi ostaje isti, kao i numeracija (061, 062, 063, 065, 066), mijenja se samo operator.

4. U slučaju da je broj na pretplati potrebna je "Potvrda o izmirenim dugovanjima" koju izdaje operator davalac broja, te posjeta korisnika sa istom novotel prodajnom mjestu. Potvrda je neophodna za uspješnu realizaciju prijenosa broja prema Pravilu 62/2012 o prenosivosti telefonskih brojeva. Trenutni operator neće dozvoliti prijenos broja bez Potvrde.

5. Ukoliko je broj na dopune, potrebni su ispravni PUK broj i serijski broj kartice. Ti podaci su neophodni za uspješnu realizaciju prijenosa broja prema Pravilu 62/2012 o prenosivosti telefonskih brojeva. Trenutni operator neće dozvoliti prijenos broja bez ovih podataka.

6. Stanje i iznos računa se ne prenosi, savjetujemo da se isti iskoristi prije zakazanog datuma prijenosa.

7. Prije podnošenja zahtjeva za prijenos broja potrebno je provjeriti da li je uređaj koji se koristi kodiran, odnosno da li je kupljen kod drugog operatora i zaključan na mrežu tog operatora.

8. Zamjenska novotel kartica je USIM 4G kartica. USIM kartica sadrži sva 3 oblika, te se prema potrebi korisnika prilagodi za svaki mobilni uređaj.

9. Prijenos brojeva se vrši radnim danima, u periodu između 13:00 - 16:00h. Samo u tom periodu se može desiti da je Korisnik nedostupan i da ne može koristiti uslugu.

10. Korisnik će o datumu prijenosa broja biti pravovremeno obaviješten na e-mail ili kontakt telefon koji ostavi u prijavi, minimalno 48h prije zakazanog datuma za prijenos broja.

11. Ukoliko želite prenijeti broj i postati novotel postpaid (pretplata) korisnik, posjetite nas na nekom od naših najbližih prodajnih mjesta ili ili popunite obrazac na našoj web stranici https://novotel.ba/prodajni-predstavnici kako bi Vas kontaktirala naša prodajna služba. Spisak novotel prodajnih mjesta mozete provjeriti ovdje.

Podaci o korisniku

Ime * Prezime * Datum rođenja * Naziv ulice * Kućni broj * Grad * Poštanski broj *
Općina * Entitet * Broj osobne iskaznice * Mjesto izdavanja osobne iskaznice * Email * Kontakt telefon* Napomena

Podaci o broju koji se prenosi

Broj ili grupa brojeva za koje se zahtijeva prijenos * Serijski broj SIM kartice * PUK broj SIM kartice *
Vrsta korisničkog odnosa sa operatorom davateljem broja * Trenutni operator *

Newsletter

Prijavom pristajete da vam povremeno šaljemo akcijske cijene i novitete iz naše ponude. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku. Informacije o načinu korištenja ličnih podataka dostupne su uslovima korištenja usluga i izjavi o privatnosti.